• Vi har haft lite utestående ordrar och jobbar just nu för att lösa alla ärenden. Alla utestånede ordrar kommer att skickas/ makuleras vid behov. Vi tackar för förståelsen.
Sveriges Ledande Gaming & Mjukvarobutik 2022

Om oss

Premiumgaming.se är en svensk onlineshop som säljer datorer och mjukvara. Vi tror på att erbjuda hög kvalitet till låga priser och att ge våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen.

Vårt utbud av datorer innefattar både stationära och bärbara modeller från välkända varumärken som Dell, HP och Lenovo. Oavsett om du letar efter en ny dator för att spela spel, jobba eller bara surfa på nätet, har vi något som passar dina behov.

Vi har också ett brett utbud av mjukvara för olika ändamål, inklusive kontorsprogram, säkerhetsprogram och grafikprogram. Oavsett vad du behöver, kan vi erbjuda det du söker.

Vi strävar efter att ge snabba leveranser och bra kundtjänst. Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta datorn och mjukvaran för dina behov.