• Vi har haft lite utestående ordrar och jobbar just nu för att lösa alla ärenden. Alla utestånede ordrar kommer att skickas/ makuleras vid behov. Vi tackar för förståelsen.
Sveriges Ledande Gaming & Mjukvarobutik 2022

Ultratronic™ | RTX 2080 ✤ Intel® Core™ 12100F ✤ 16 GB

  • 14 990 kr
  • 11 290 kr

Är det dags för en ny speldator? Våra allra populäraste datorer hittar du just i denna kategori. Läs mer om specifikationerna om denna dator nedan.I lager

Se video på prestandatest med liknande specifikationer

Specifikationer

Grafikkort/GPU GeForce RTX 2080

Processor/CPU > Intel® Core™ i3-12100F (Något snabbare än Intel i9-9900)

Nätaggregat > Kolink RGB 700W 80+ Certified

RAM-Minne > 16 GB (2x8) 

Chassi > Välj bland flera olika alternativ

Hårddisk > 120GB SSD

Hårddisk > 1000GB HDD

Operativsystem > Windows 10 Pro


🛒 Beställning

När du har bestämt dig för vilken dator du vill beställa, så är det bara att gå vidare till kassan med den valda datorn. När vi har mottagit din beställning så börjar din dator förberedas. 

Längst ner ser du specifikationerna på just denna dator. Du har alltid möjligheten att byta ut ett eller flera komponenter efter dina behov på produktsidan.


🚚 Leverans

När datorn är beställd, så börjar din dator förberedas för utskick. Det brukar ta ca 3-5 arbetsdagar att anpassa datorn efter dina krav och färdigbygga den. När den är helt klar, så packar vi datorn och lämnar av den till vår fraktpartner Postnord. Det kommer att skickas spårbart och du kommer få en notis till din angivna mejl-adress med spårningslänk & QR kod. 

Därefter tar det ca 1-2 arbetsdagar till att datorn är framme hos dig. 


⚖️ Garantier

Som kund hos oss har du alltid rätt till 365 dagars garanti + fri professionell teknisk service på samtliga datorer. Vad menas då med detta ? Jo du som kund kan alltid känna dig säker när du handlar oss. Om något skulle inträffa med din dator så ser vi till att allt fungerar som det ska och att du är fredställd.