Sveriges Ledande Gaming & Mjukvarobutik 2022

Fantastisk Speldator (RTX 2060 Super + Intel 10100F + 16 GB)

  • 10 400 kr
  • 7 900 kr

Dessa fynddatorer är färdigbyggda speldatorer från teamet på PremiumGaming. De är fullt testade och samtliga drivrutiner & operativsystem är förinstallerade.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Se video på prestandatest med liknande specifikationer


🛒 Beställning

När du har bestämt dig för vilken dator du vill beställa, så är det bara att gå vidare till kassan med den valda datorn. När vi har mottagit din beställning så börjar din dator förberedas. 

Längst ner ser du specifikationerna på just denna dator. På Guld & Premiumdatorer har du alltid möjligheten att byta ut ett eller flera komponenter.


🚚 Leverans

När datorn är beställd börjar din dator förberedas för utskick. Förbeställda datorer tar ca 5-10 arbetsdagar från att du har beställt till att den är framme hos dig. När datorn är redo så packar vi ner den och lämnar av den till Postnord. Därefter tar det ca 1-2 arbetsdagar till att datorn är framme.

Alla datorer skickas säkert och spårbart via Postnord.


⚖️ Garantier

Som kund hos oss har du alltid rätt till 365 dagars garanti + fri professionell teknisk service på samtliga datorer. Vad menas då med detta ? Jo du som kund kan alltid känna dig säker när du handlar oss. Om något skulle inträffa med din dator så ser vi till att allt fungerar som det ska och att du är fredställd. 


Specifikationer

Grafikkort/GPU >GeForce RTX 2060 Super
Processor/CPU >Intel® Core™ i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
Nätaggregat >Unyka 700W 80+
RAM-Minne >16 GB (2x8)
Chassi >DeepCool Matrexx 55 V3 ADD-RGB
Hårddisk >120GB SSD
Hårddisk >1000GB HDD
Operativsystem (Ingår) >Windows 10 Pro Licens