Sveriges Ledande Gaming & Mjukvarobutik 2022

Schysst Speldator (GTX 970 OC)

  • 5 800 kr
  • 4 700 kr

Dessa fynddatorer är färdigbyggda speldatorer från teamet på PremiumGaming. De är fullt testade och samtliga drivrutiner & operativsystem är förinstallerade.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

🛒 Beställning

När du har bestämt dig för vilken dator du vill beställa, så är det bara att gå vidare till kassan med den valda datorn. När vi har mottagit din beställning så börjar din dator förberedas. 

Längst ner ser du specifikationerna på just denna dator. På Guld & Premiumdatorer har du alltid möjligheten att byta ut ett eller flera komponenter.


🚚 Leverans

När datorn är beställd börjar din dator förberedas för utskick. Förbeställda datorer tar ca 5-10 arbetsdagar från att du har beställt till att den är framme hos dig. När datorn är redo så packar vi ner den och lämnar av den till Postnord. Därefter tar det ca 1-2 arbetsdagar till att datorn är framme.

Alla datorer skickas säkert och spårbart via Postnord.


⚖️ Garantier

Som kund hos oss har du alltid rätt till 365 dagars garanti + fri professionell teknisk service på samtliga datorer. Vad menas då med detta ? Jo du som kund kan alltid känna dig säker när du handlar oss. Om något skulle inträffa med din dator så ser vi till att allt fungerar som det ska och att du är fredställd. 


Specifikationer

Grafikkort/GPU  ASUS GeForce GTX 970 OC
Processor/CPUIntel® Core i5-2500K Processor (Unlocked OC) 6M Cache, up to 3.70 GHz
NätaggregatAeroCool VX-PLUS-550W
RAM-Minne8GB (2x4)
ChassiDutzo C310 TG RGB
Hårddisk120GB SSD
Hårddisk500GB HDD
Operativsystem (Ingår)Windows 10 Pro Licens