• Vi har haft lite utestående ordrar och jobbar just nu för att lösa alla ärenden. Alla utestånede ordrar kommer att skickas/ makuleras vid behov. Vi tackar för förståelsen.
Sveriges Ledande Gaming & Mjukvarobutik 2022

Microsoft Office 2019 Home and Student | Retail

  • 1 799 kr
  • 229 kr

Denna produkt innehåller:1x Fullständig & Microsoft Office 2019 Home and Student Licens 1x Installationsguide + Fri ServiceProduktbeskrivningKLASSISKA

I lager

Denna produkt innehåller:

1x Fullständig & Microsoft Office 2019 Home and Student Licens
 1x Installationsguide + Fri Service


Produktbeskrivning

KLASSISKA APPAR:
Word, Excel, PowerPoint, OneNote

Skaffa de klassiska versionerna av Microsoft 365-appar
För studenter och familjer som vill ha klassiska Office 2019-versioner av Word, Excel, PowerPoint och OneNote för Windows 10, installerade på en PC eller Mac för användning hemma eller i skolan, inklusive 60 dagars Microsoft-support utan extra kostnad.

Microsoft 2019 Word

Lättare för ögonen i Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote med Office 2019 Word Black Theme. Microsoft 2019 Word erbjuder ytterligare inlärningsfunktioner och verktyg, bildtexter, ljudbeskrivningar, text till tal och fler tillgänglighetsförbättringar.

Microsoft PowerPoint 2019 ger en rikare och mer dynamisk presentationsupplevelse, inklusive enkel skapande av filmisk rörelse, applicering av rörelsen av 3D-objekt i dina bilder, samtidigt som du kan hoppa mellan avsnitten i den ordning du bestämmer med ett enkelt penndrag* .*Zoom- och pennfunktioner är endast tillgängliga för PC

Microsoft 2019 Excel berikar dina presentationer med bättre skalning, nya diagramtyper och fler element utformade för att identifiera insikter, trender och möjligheter att dra nytta av din data. Plus, med hjälp av den visuella diagramtypen, TimeLine, kan du visa en serie händelser i kronologisk ordning över en linjär tidsförlopp.

  • För Windows 10/11. Önskar du till MAC ? Se här.
  • Innehåller klassiska versioner av Word, Excel, PowerPoint och Outlook*
  • Licensierat för privat och kommersiell användning

✔ Certifierad & Fullständig Mjukvara
✔ Prisgaranti på all mjukvara
✔ Levereras direkt till mejlen
✔ Livstidsfunktionsgaranti

Efter slutförd betalning levereras nyckeln till din mejl med instruktioner.