• Vi har haft lite utestående ordrar och jobbar just nu för att lösa alla ärenden. Alla utestånede ordrar kommer att skickas/ makuleras vid behov. Vi tackar för förståelsen.
Sveriges Ledande Gaming & Mjukvarobutik 2022

Microsoft Office 2019 Pro Plus | Retail

  • 4 099 kr
  • 149 kr

Skapa dina dokument i Word, analysera och anteckna data med Excel och ge liv åt dina presentationer med nya väl vässade PowerPoint med en rad nya funktioner.

I lager

Denna produkt innehåller:

1x Fullständig & Certifierad Office 2019 Pro Plus Licens
 1x Installationsguide + Fri Service


Produktbeskrivning

Office Professional Plus 2019 Plus innehåller många av de funktioner som tidigare publicerats via Office 365, kommer med förbättrade bläckfunktioner, nya animeringsfunktioner i PowerPoint, inklusive morph- och zoomfunktionerna och nya formler och diagram i Excel för dataanalys. Varför ska man då välja Office pro plus över Office 365 ?

Office 2019 är ett engångsköp som innefattar fullständiga versioner av de senaste apparna Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote för PC eller Mac. Medans Office 365 är en prenumeration som måste förnyas varje år. De appar som inefattar denna version av microsoft office finner du nedan. Notera att Office 2019 Pro Plus endast gäller för Windows 10.

Word
Skriv, skapa, författa, ändra och redigera. Med Microsoft Office Word gör du textdokument för utskrift eller delning.

Excel
Beräkna, kalkylera, budgetera, analysera och visualisera dina data på nya och intuitiva sätt med Microsoft Office Excel.

PowerPoint
Skapa, samarbeta och presentera dina idéer på ett effektivt och roligt sätt med Microsoft Office PowerPoint.

OneNote
Lämna dina pappersbaserade anteckningsböcker till återvinning – nu har du en digital anteckningsbok! Med OneNote kan du samla in och ordna allt du behöver – anteckningar, foton, video och webblänkar.

Outlook
Organisera e-post, bjud in till möten och håll kontakten med vänner och kontakter med Microsoft Office Outlook. 

✔ Certifierad & Fullständig Mjukvara
✔ Prisgaranti på all mjukvara
✔ Levereras direkt till mejlen
✔ Livstidsfunktionsgaranti

Efter slutförd betalning levereras nyckeln till din mejl med instruktioner.