• Vi har haft lite utestående ordrar och jobbar just nu för att lösa alla ärenden. Alla utestånede ordrar kommer att skickas/ makuleras vid behov. Vi tackar för förståelsen.
Alltid lynraske leveranser

Grand Theft Auto V - PC

  • 599 kr
  • 189 kr

Välkommen till soliga Los Santos, en livlig stad där tre brottslingar riskerar allt i ett antal våghalsiga och farliga stötar som kan göra dem rika för livet.

På lager

Välkommen tillbaka till Los Santos. Upplev de fantastiska spelklassikerna Grand Theft Auto V och GTA Online på den senaste generationens konsoler, med ett antal förbättringar och uppgraderingar för både nya och återkommande spelare.

Ta dig in i de sammanflätade berättelserna om Franklin, Michael och Trevor i Los Santos och Blaine Countys väldiga värld - mer detaljerade än någonsin, och nu med:

I takt med att Rockstar fortsätter att förbättra och justera GTA Online-upplevelsen har justeringar också gjorts för att öka utbetalningarna från Biker Sell Missions och Nightclub 

Detta är en digital produkt, du får en produktnyckel levererad som kan aktiveras på kända plattformar som t.ex Steam, Epic Games, Ubisoft mm. 

✔ Certifierad & Fullständig Mjukvara
✔ Prisgaranti på all mjukvara
✔ Levereras direkt till mejlen
✔ Livstidsfunktionsgaranti

Efter slutförd betalning levereras nyckeln till din mejl med instruktioner.