Välkommen till Aktiveringsguiden

Här hittar du all information du behöver för att komma igång och aktivera den produktnyckel du har handlat. Kika nedan för att hitta instruktioner och nedladdnings länkar för rätt programvara. Om du har frågor eller upplever problem kring installeringen hänvisar vi dig till denna guiden: https://premiumgaming.se/sidor/faq

Officepaket

1

Börja med att ladda ner respektive Officepaket som du har beställt. Länkarna hittar du nedan för varje nedladdningsbar Office version.

Office 2016 Pro Plus SVE

Office 2019 Pro Plus SVE

Office 2021 Pro Plus SVE

Office 2021 Pro Plus ENG

Övriga Officepaket aktiveras här.

OM länken ej fungerar: Övriga språk/manuella länkar här.

2

Okej bra! Nu har du laddat ner programmet. När installationen är slutförd är det dags att aktivera licensen. Detta kan du göra genom att t.ex söka ''Word'' i sökrutan längst ner till vänster och öppna appen.

När du kommer in på programmet kommer Microsoft fråga efter en licensnyckel. Där knappar du in koden som du har fått till din inkorg. 

3

Jag har gjort allt detta, ändå fungerar inte koden ? Till att börja med kan du kontrollera så att du har använt koden med rätt mellanrum. Vi rekommenderar att du rakt av kopierar den 25-siffriga produktnyckeln.

Om det ändå inte fungerar så kan du kontakta Live-chatten längst ner på hemsidan eller via mejl på: [email protected]

Operativsystem

1

Har du handlat ett operativsystem så aktiveras nyckeln efter versionen som du har beställt. För att ladda ner Windows till en USB eller enheten som du vill aktivera licensen på kan du kika in länkarna nedan.

Ladda ner Windows 10

Ladda ner Windows 11


2

Om du redan har operativsystemet installerad och endast behöver aktivera den gör du så hår:

Välj Start > Inställningar > System > Aktivering . Om du har en giltig produktnyckel väljer du Ändra produktnyckel och anger den 25 tecken långa produktnyckeln.

3

Om du fortfarande behöver hjälp med installationen/aktiveringen så kan du besöka denna fullständiga guide på Microsofts sida nedan.

Se Guide

Övrigt

1

Övrig programvara aktiveras på utgivarens hemsida. Vid köp av fysisk mjukvara, så kommer du att få vidare information till din angivna mejladress.

2

Datorspel kommer med en länk för att aktivera licensen.

3

Om du inte hittar en guide för just din programvara, kan du kontakta oss så svarar vi så fort vi kan!