• Vi har haft lite utestående ordrar och jobbar just nu för att lösa alla ärenden. Alla utestånede ordrar kommer att skickas/ makuleras vid behov. Vi tackar för förståelsen.
Sveriges Ledande Gaming & Mjukvarobutik 2022

Mars Gaming Musmatta RGB

  • 299 kr
  • 229 kr

Optimerad yta, RGB-kontrollsystem med fiberoptik, 12 belysningslägen och de bästa materialen för en smidig och professionell upplevelse: MMPRGBL-mattan är utfor

I lager
Optimerad yta, RGB-kontrollsystem med fiberoptik, 12 belysningslägen och de bästa materialen för en smidig och professionell upplevelse: MMPRGBL-mattan är utformad för att ge dig en optimal yta för att skjuta musen och uppnå bästa prestanda i spelet, tillsammans med en otrolig spelestetik som kompletterar din inställning perfekt.


Funktioner:

The Ultimate Rgb Mousepad:
Mmprgbl har utformats för att erbjuda dig en optimal storlek när du skjuter musen, vilket garanterar exakta åtgärder och total rörelsefrihet under spelet. Det kombinerar oändlig estetik med de bästa materialen för att uppnå en snabb och hållbar yta.

Rgb-kontrollbelysning:
Mmprgbl har ett optimalt Rgb-kontrollsystem med fiber som erbjuder upp till 12 belysningslägen.

Snabbåtkomst:
Tack vare knappen som ligger på den övre kanten av Mmprgbl, kan du enkelt komma åt de olika belysningsalternativen som erbjuds, växla mellan solida färger och effekter mycket snabbt. Du kan välja mellan 7 solida färger och 5 specialeffekter för att konfigurera estetiken i din inställning som du vill.

Avancerad nanotextil yta:
Utvecklad för att ge en balans mellan hastighet och precision i spelet. Ytan på Mmprgbl har avancerad nanotextilteknik som genererar en mjuk touch och bevarar dess prestanda över tiden tack vare dess stora hållbarhet. Det lyckas ge en oslagbar spelupplevelse för att uppnå de största segrarna.

Anti slit design:
Mmprgbl´s Anti Wear-design bygger på ett antal utvalda faktorer för att säkerställa musmattans längsta hållbarhet. Den har speciella dubbla nylonförstärkta kanter, en ultrabeständig, splittrad kabel och en yta utrustad med avancerad nanotextilteknik som gör att din matta ser ut som den första dagen.

USB-kontakt och kontrollknapp:
Det är möjligt att koppla bort Mmprgbl tack vare dess design med mikro-USB: Ljusstyrpanelen kan anslutas och kopplas bort efter önskemål, beroende på användarens behov och underlätta transporten av tillbehöret vart du än går.

Extrem håll:
För att förhindra oavsiktlig halkning och obehag hos en musmatta som inte stannar på plats, har Mmprgbl en halkfri naturgummibas som håller musmatten fast vid ditt skrivbord. Dess stöd, extra tjockt och optimerat i storlek för att täcka det utrymme som krävs för musrörlighet, gör skillnad när du spelar de mest extrema spelen.

Maximal flexibilitet:
För de användare som vill ta med sig resemattan eller ha den förvarad när de inte använder den har MMPRGBL en 100% flexibel design som gör att du kan rulla upp den utan att skada ditt belysningssystem. Tack vare sin RGB Control-fiberoptik installerad i mattans ram kan den vikas och rullas med total komfort för enkel förvaring.

Specifikationer:

Mått: 365x265mm
Vikt: 204 g
Ytmaterial: Nanotextil
Basmaterial: Naturgummi
Gränser: förstärkt
Tjocklek: 4 mm
Extra: LED-belysningskontrollbas
Kabellängd: 1,5m
Spänning: 5V
Maximal ström: 0,03A
Kontakt: USB / MicroUSB