Sveriges Ledande Gaming & Mjukvarobutik 2022

The Captain™ | GT 1030 ✤ Intel® Core™ i5-2500k ✤ 8 GB

  • 4 390 kr
  • 4 090 kr

Är det dags för en ny speldator? Våra allra populäraste datorer hittar du just i denna kategori. Läs mer om specifikationerna om denna dator nedan.I lager

Se video på prestandatest med liknande specifikationer

Specifikationer

Grafikkort/GPU > GeForce GT 760

Processor/CPU > Intel® Core™ i5-2500

Nätaggregat > 600W UNYKA 80+ Certified

RAM-Minne > 8 GB (2x4)

Chassi > Välj bland flera olika alternativ

Hårddisk > 120GB SSD

Hårddisk > 500GB HDD

Operativsystem > Windows 10 Pro

(Ingår Captain America leksaksfigur)


🛒 Beställning

När du har bestämt dig för vilken dator du vill beställa, så är det bara att gå vidare till kassan med den valda datorn. När vi har mottagit din beställning så börjar din dator förberedas. 

Längst ner ser du specifikationerna på just denna dator. På Guld & Premiumdatorer har du alltid möjligheten att byta ut ett eller flera komponenter.


🚚 Leverans

När datorn är beställd börjar din dator förberedas för utskick. Det brukar ta ca 3-5 arbetsdagar att anpassa datorn efter dina krav och färdigbygga den. När den är helt klar, så packar vi datorn och lämnar av den till Postnord. Därefter tar det ca 1-2 arbetsdagar till att datorn är framme hos dig. 

Alla datorer skickas säkert och spårbart via Postnord.


⚖️ Garantier

Som kund hos oss har du alltid rätt till 365 dagars garanti + fri professionell teknisk service på samtliga datorer. Vad menas då med detta ? Jo du som kund kan alltid känna dig säker när du handlar oss. Om något skulle inträffa med din dator så ser vi till att allt fungerar som det ska och att du är fredställd. 


Vanliga Frågor 

Levereras datorn färdigbyggd eller måste jag bygga den ? 

Alla datorer byggs av det exceptionella IT-teamet på PremiumGaming. Vi uppdaterar samtliga drivrutiner, testar datorns temperaturer och prestanda, samt installerar en ny och fräsch version av Windows innan utskick. När du får hem den, så är det bara att Plug N Play!


Varför är era datorer så billiga jämfört med andra butiker?  

Vi har under en lång period erhållit de bästa priserna i Sverige inom Gaming och planerar att hålla denna status framöver. Därför lägger vi inte på onödiga marginaler för att tjäna så mycket som möjligt på kunden. Vi vill istället sälja en bra produkt som kunder har råd med och ska kunna vara nöjd med. Det ska inte vara dyrt att få känna smaken av topp nivå Gaming. 

 

Vad är det som ingår utom själva datorn ?  

Med datorn så tillkommer naturligtvis de nödvändiga kablar och tillbehör som ingår med datorn. Utöver det kommer även att få med en originell Windows Pro Licens som du själv kan knappa in. (Värde ca 1399:-) Är du en ny kund så kommer du även få med välkomsterbjudanden, klistermärken och annat roligt tillbehör!