Sveriges Ledande Gaming & Mjukvarobutik 2022

Mars Gaming 4 in 1 Paket

  • 499 kr
  • 379 kr

Denna kombination av tangentbord, mus, musmatta och hörlurar är det perfekta paketet för att komplettera en spelutrustning. MRCP1 är den perfekta uppsättningen

I lager

Denna kombination av tangentbord, mus, musmatta och hörlurar är det perfekta paketet för att komplettera en spelutrustning. MRCP1 är den perfekta uppsättningen för att spela: dess produkter erbjuder kvalitet och enkelhet. Skaffa PC-tillbehör som är nödvändiga för att tillgodose varje spelares behov. MRCP1 är speciellt designad av Mars Gaming för att spara tid för spelare och är allt du behöver för dina spelsessioner.


Funktioner:

TANGENTBORD:

Med professionell spelteknik och anti-ghosting-system är membran-tangentbordet i detta set speciellt utformat för att spela. Inkluderar röda pro-spelknappar och 10 funktionsknappar.


Exakt och tyst:

Dessutom har dess pulsering optimerats, vilket ger större tangenttryckning och stor precision med maximal brusreducering. Detta tangentbord är kompakt och lätt, vilket gör det enkelt att transportera och tar lite plats på skrivbordet.


MUS:

Musen i denna uppsättning har en ergonomisk design av hög kvalitet för maximalt grepp och prestanda. Dess vikt och dess 4 knappar har utformats speciellt för professionellt spel, och dess optiska sensor erbjuder 2800 DPI med hög hastighet i farten.


Maximal precision:

Utrustad med teflonfötter glider den här musen perfekt för att säkerställa stor precision.


Musmatta:

Denna musmatta har en avancerad tygmatrisyta speciellt utformad för optiska möss och lasermöss. Med en bas av naturgummi med hög greppsäkerhet garanteras maximal komfort vid användning av musen, vilket undviker förflyttning av musmattan. Denna musmatta är idealisk för långa lek sessioner, vilket ger en bekväm rörelse för hand och handled.


Hörlurar:

Hörlurarna som kompletterar den här kombinationen är speciellt utformade för att erbjuda maximal komfort under långa spelsessioner. Med en ergonomisk design och ett fullt justerbart ultra bekvämt huvudband,


Spelupplevelse:

Dessa hörlurar är utrustade med 40 mm neodym-drivrutiner och Premium-basprestanda och försöker inte bara erbjuda en bekväm spelupplevelse utan också ett högkvalitativt ljud.


Integrerad mikrofon:

Dessutom, för att täcka alla behov hos de mest krävande spelarna, har MRCP1-hörlurarna en hopfällbar mikrofon med brusreducering och omnidirektionellt ljudupptagning, samt en kontrollruta för snabb och exakt volymkontroll.


Specifikationer:

Vikt: 450 g
Mått: 447x152x28mm
Design: Full
Tangentbordsmaterial: ABS
Avsluta: glidande
Extra: 10 multimediatangenter
Teknik: Membran
Kabellängd: 145cm
Kabeltyp: Gummibeläggning
Kontakt: USB
Programmerbar: Nej
Frågningsfrekvens: Ultra snabb
Anti ghosting: Ja
OS-kompatibilitet: Windows, Linux, Mac, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES XS, Switch
Spänning: DC 5V
AC / DC: 35 mA