• Vi har haft lite utestående ordrar och jobbar just nu för att lösa alla ärenden. Alla utestånede ordrar kommer att skickas/ makuleras vid behov. Vi tackar för förståelsen.
Sveriges Ledande Gaming & Mjukvarobutik 2022

Norton 360 Deluxe | 1 År | 5 Enheter

  • 299 kr
  • 229 kr

Realtidsskydd för 5 enheter, PC, Mac® eller mobila enheter, mot utpressningsprogram, virus, spionprogram, nätfiske och andra hot.

I lager

Denna produkt innehåller:

1x Fullständig Certifierad Norton 360 Deluxe Antivirus 1 Års Licens (5 enheter)

1x Installationsguide + Fri Service

Varför är Norton 360 Deluxe Anti Virus nödvändigt?

Få realtidsskydd för din PC- eller Mac®-dator, iOS- eller Android™-enhet mot virus, nätfiske och andra internethot. Norton Secure VPN lägger dessutom till kryptering i bankklass för att bidra till att skydda informationen du skickar och tar emot via Wi-Fi, och hjälper till att förhindra företag att spåra dina onlineaktiviteter eller platser. Kom åt innehåll på dina favoritwebbplatser och i appar var som helst, lika säkert som i ditt eget hem.
Norton Password Manager har verktygen du behöver för att skapa och lagra lösenord, kreditkortsinformation och annan känslig information på nätet. Norton Cloud Backup för PC hjälper till att lagra filer säkert ‒ från dokument och familjefoton till ekonomisk information ‒ som en förebyggande åtgärd mot dataförlust på grund av hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram. Norton Safecam för PC varnar för och hjälper dig att blockera nätbrottslingar från att komma åt din webbkamera utan ditt samtycke.

Norton 360. Lättanvänt skydd för dina enheter, din integritet på nätet och mer. Allt i en enda lösning.r.

Följ dessa steg för att aktivera produkten:

1. Öppna din Norton-enhetssäkerhet.
Om du ser fönstret My Norton klickar du på Öppna bredvid Enhetssäkerhet.

2. I Norton-produktens huvudfönster klickar du på Hjälp > Kontoinformation > Ange produktnyckel.

3. Ange produktnyckeln som du fick från oss.

Klicka på Nästa och följ instruktionerna på skärmen.